vacatures.ap.be

Regional Sales Manager

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Vlaanderen
Provincie van tewerkstelling: 
Oost-Vlaanderen
Opleiding: 
WT - Elektromechanica - technisch-commercieel adviseur

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Mitutoyo
Sector: 
Technologie
Bedrijfsactiviteiten: 

Mitutoyo BeNeLux, gevestigd te Veenendaal (NL) en te Kruibeke (B), is een Japanse organisatie en sinds 1934 wereldmarktleider op het gebied van industriële precisiemeetinstrumenten variërend van kleine handgereedschappen tot zeer geavanceerde instrumenten. Met deze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten richt Mitutoyo zich op bedrijven in o.a. automotive, elektrotechniek, farmaceutische, medische en metaalindustrie. Mitutoyo biedt een totaalconcept: eigen ontwikkeling, productie, implementatie, kalibratie en zorgt voor een uitstekende service. Hierdoor weet Mitutoyo zich te onderscheiden van de concurrenten. Mitutoyo bouwt voortdurend aan de toekomst met als doel: duurzame groei, klanttevredenheid en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Om het Benelux verkoopsteam te versterken, is Mitutoyo op zoek naar een Regional Sales Manager voor de regio Vlaanderen.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Regional Sales Manager voor high-end meetapparatuur bent u het gezicht en aanspreekpunt van Mitutoyo in regio Vlaanderen. U bouwt langetermijnsrelaties op met uw klanten door met hen mee te denken en deskundig advies en gepaste oplossingen aan te leveren. Daarnaast gaat u op zoek naar nieuwe opportuniteiten bij bestaande en potentiële B2B klanten. U krijgt daarbij een waaier aan mogelijkheden in diverse sectoren: automotive, metaalsector, machinebouw, ruimtevaart, voedings- en medische sector. U staat er echter niet alleen voor want bij Mitutoyo kan u rekenen op de expertise, technische en administratieve ondersteuning van het interne team.

Profiel: 

• U beschikt over een grote commerciële gedrevenheid en een eerste succesvolle saleservaring, bij voorkeur in de verkoop van investeringsgoederen.
• U hebt een sterke interesse in en/of affiniteit met techniek.
• U hebt een uitstekende kennis van het Nederlands. Een goede kennis van het Frans is een troef.
• U legt de nodige leergierigheid aan de dag om de producten van Mitutoyo en diverse sectoren te leren kennen.
• U beschikt over een stevige dosis doorzettings- en aanpassingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Mitutoyo komt u terecht in een stabiele organisatie met vestigingen en klanten over de hele wereld. Mitutoyo beschikt over een pakket topproducten met eigen showroom en biedt micro/nano metrologie ter ondersteuning van de BeNeLux maakindustrie. U vindt hier een veelzijdige, uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast wordt een aantrekkelijk salarispakket geboden, bestaande uit een vast loon aangevuld met een commissieloon en extralegale voordelen (onkostenvergoeding, wagen, gsm, laptop, groeps-en hospitalisatieverzekering).

Extra informatie: 

Solliciteren voor deze functie kan enkel via Archetype, de HR partner van Mitutoyo voor sales en marketing talenten. Meer informatie kan u verkrijgen via Eva Van den Stockt (T: +32 2 567 04 44; eva@archetype-eu.com).

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 april, 2017 to 19 juni, 2017
E-mail sollicitaties: 
eva@archetype-eu.com
Plaats: 
Groot-Bijgaarden
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat, 134
Postcode: 
1702