vacatures.ap.be

Klantenadviseur

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Ruisbroek
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
BNP Paribas Fortis
Sector: 
Bankwezen
Bedrijfsactiviteiten: 

BNP Paribas Fortis, één van de sterkste grootbanken in België, biedt een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen. Op het vlak van verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis zeer nauw samen met AG Insurance, de grootste verzekeringsonderneming in België. Bovendien biedt de bank gespecialiseerde oplossingen voor gefortuneerde particulieren, publieke instanties en financiële instellingen. In het kader van de overname van het kantoor in Ruisbroek door de zelfstandige kantoren van Beersel en Dworp wordt een gedreven Klantenadviseur voor de regio Ruisbroek/Dworp (Vlaams-Brabant) gerekruteerd.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

In deze commerciële rol ben je het vaste aanspreekpunt voor klanten en hun financiële noden in diverse domeinen. Je stelt steeds een excellente dienstverlening voorop en staat het cliënteel bij met professioneel advies tijdens verschillende sleutelmomenten in hun leven. Je organiseert meetings met klanten en onderscheidt je door gericht en deskundig advies met betrekking tot kredieten, beleggingen en verzekeringen. Proactief detecteer je opportuniteiten en speel je in op de behoeften. De focus ligt daarbij op resultaatsgerichte langetermijnrelaties uitbouwen. Je onderneemt de nodige commerciële acties om je klantenportefeuille te doen groeien via upselling en het werven van nieuwe klanten. Inspiratie haal je onder andere uit nationale acties die je vertaalt naar het lokale kantoor of je werkt zelf zaken uit. Je doorloopt alle facetten en verschillende producten binnen de bank. Verder kan je als back-up voor een aantal agentschapspecifieke taken ingezet worden in de kantoren van Ruisbroek of Dworp, die behoren tot dezelfde groep. Je rapporteert aan de kantoordirecteur.

Profiel: 

• Een eerste succesvolle ervaring in retail banking.
• Je bezit een aangeboren commerciële flair en feeling. Klantgerichtheid stel je voorop.
• Als gezicht van het kantoor straal je professionaliteit uit.
• Met het oog op resultaat neem je initiatief en stel je prioriteiten. Je gaat gestructureerd te werk.
• Dankzij je aanpassingsvermogen ga je vlot om met een gevarieerd klantenbestand.
• Je staat vlot klanten te woord in beide landstalen.
• Sterke interesse in de financiële sector.
• Je verkrijgt snel een inzicht in producten en je wil je verder verdiepen in zaken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij BNP Paribas Fortis kom je terecht in een stabiele omgeving en in een sterk groeiend kantorennet in de regio Vlaams-Brabant, waar je deel uitmaakt een jong, dynamisch team. Je kan rekenen op een opleiding en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Extra informatie: 

Solliciteren voor deze functie kan enkel via Archetype, de HR partner van het kantorennet van BNP Paribas Fortis voor Sales & Marketing talenten.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 april, 2017 to 19 juni, 2017
E-mail sollicitaties: 
eva@archetype-eu.com
Plaats: 
Groot-Bijgaarden
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat, 134
Postcode: 
1702