vacatures.ap.be

Commercieel adviseur

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Ruisbroek
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
BNP Paribas Fortis
Sector: 
Bankwezen
Bedrijfsactiviteiten: 

BNP Paribas Fortis, één van de sterkste grootbanken in België, biedt een compleet aanbod van financiële diensten voor particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen en kleine en middelgrote ondernemingen. Op het vlak van verzekeringen werkt BNP Paribas Fortis zeer nauw samen met AG Insurance, de grootste verzekeringsonderneming in België. Bovendien biedt de bank gespecialiseerde oplossingen voor gefortuneerde particulieren, voor publieke instanties en financiële instellingen. In het kader van de verdere uitbreiding rekruteert het zelfstandig kantoor in Ruisbroek (Vlaams-Brabant) een gedreven Commercieel Adviseur.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

In deze commerciële rol ben je het vaste aanspreekpunt voor klanten en hun financiële noden in diverse domeinen. Je stelt steeds een excellente dienstverlening voorop en staat het cliënteel bij met professioneel advies over de producten en diensten voor hun dagelijks bankieren, consumentenkredieten, instapbeleggingen en verzekeringen. De focus ligt daarbij op resultaatsgerichte langetermijnrelaties uitbouwen. Je ondersteunt de commerciële acties van het kantorennet en neemt de verantwoordelijkheid over een aantal agentschapspecifieke taken. Je wordt begeleid door een coördinator en rapporteert aan de kantoordirecteur.

Profiel: 

• Een eerste succesvolle ervaring met klantencontacten. Of je bent sterk gedreven om een commerciële functie op te nemen.
• Als gezicht van het kantoor straal je professionaliteit uit en stel je klantgerichtheid voorop.
• Met het oog op resultaat neem je initiatief en ga je gestructureerd te werk.
• Dankzij je aanpassingsvermogen ga je vlot om met een gevarieerd klantenbestand.
• Je staat vlot klanten te woord in beide landstalen.
• Sterke interesse in de financiële sector.
• Je verkrijgt snel een inzicht in producten en je wil je verder verdiepen in zaken.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij BNP Paribas Fortis kom je terecht in een stabiele omgeving en in een sterk groeiend kantorennet in de regio Vlaams-Brabant, waar je deel uitmaakt een jong dynamisch team. Je kan rekenen op een opleiding en een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Extra informatie: 

Solliciteren voor deze functie kan enkel via Archetype, de HR partner van het BNP Paribas Fortis kantorennet voor Sales & Marketing talenten.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 april, 2017 to 19 juni, 2017
E-mail sollicitaties: 
eva@archetype-eu.com
Plaats: 
Groot-Bijgaarden
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat, 134
Postcode: 
1702