vacatures.ap.be

Account Manager Industrie

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Vlaanderen/Nederland
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
WT - Chemie - Biochemie
WT - Chemie - Chemie
WT - Chemie - Chemische procestechnologie

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Polymix Benelux
Sector: 
Chemie
Bedrijfsactiviteiten: 

De moederonderneming Polymix is een Frans familiebedrijf gespecialiseerd in de distributie van technische polymeren. Al meer dan dertig jaar beschikken zij over de know-how voor de commercialisatie van thermoplastische kunststoffen. Als technisch expert gericht op volumeproducten biedt Polymix een uniek en uitgebreid gamma aan commodities en aanpasbare polymeren. Het bedrijf maakt deel uit van de POLYMIX-AMP groep en staat voortdurend in contact met partners over de hele wereld. Dankzij hun netwerk in meer dan 35 landen kunnen ze steeds de nieuwste innovaties uit Europa, Amerika en Azië aanbieden voor hun klanten uit diverse sectoren: automotive, electronica, industrie, bouw, sport & vrijetijd, cosmetica, medische sector, etc. Om hun activiteiten in Vlaanderen en Nederland uit te bouwen, is Polymix BENELUX op zoek naar een Account Manager Industrie.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Account Manager Industrie bij Polymix BENELUX beheert u een klantenportefeuille in diverse sectoren in regio Vlaanderen en Nederland. U gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten bij bestaande en potentiële klanten. Daarbij maakt u het verschil door mee te denken met de klanten en gepast technisch advies aan te bieden bij de ontwikkeling, de implementatie en opvolging van projecten. Binnen een organisatie gaat u relaties aan met verschillende contactpersonen, waaronder aankopers, technici, labomanagers en algemene directie.
U kan eveneens rekenen op de ondersteuning van de sales manager en een team van product managers die over een grote technische expertise en de contacten met leveranciers beschikken.

Profiel: 

• U hebt een eerste succesvolle sales ervaring, bij voorkeur met het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen en service.
• U hebt gevoel voor techniek en bent vertrouwd met de industriële sector.
• U beschikt over een echte winnaarsmentaliteit en gaat voluit voor resultaat.
• Nieuwe markten benadert u met het nodige tactische inzicht.
• Op een vlotte manier bouwt u langetermijnsrelaties met uw klanten uit.
• U beheerst het Nederlands en Engels uitstekend. Een goede kennis van het Frans is een troef.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Polymix BENELUX komt u terecht bij een geloofwaardige organisatie die kwaliteit levert aan zijn klanten en een warme, familiale sfeer creëert voor zijn werknemers. U wordt voorzien van een grondige opleiding bij opstart en kan rekenen op een aantrekkelijk brutoloon aangevuld met commissiesysteem en extralegale voordelen.

Extra informatie: 

Solliciteren voor deze functie kan enkel via Archetype, de HR partner van Polymix Benelux voor Sales & Marketing talenten.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
19 april, 2017 to 19 juni, 2017
E-mail sollicitaties: 
eva@archetype-eu.com
Plaats: 
Groot-Bijgaarden
Straat en huisnummer: 
Brusselstraat, 134
Postcode: 
1702