vacatures.ap.be

Purchase Officer

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Schoten
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
MC - Bedrijfsmanagement - Accountancy-fiscaliteit
MC - Bedrijfsmanagement - Financie- en verzekeringswezen
MC - Office management - Management assistant

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Manna Foods
Sector: 
Voeding
Bedrijfsactiviteiten: 

Manna Foods is producent van een groot gamma sauzen zowel warme (bolognaise, groentensaus en chinese curry,…) als koude sauzen (mayonaise, tartare, andalouse, barbecue,…) en een snelgroeiende KMO in regio Antwerpen. Dit familiebedrijf werd opgericht in 1935, en is vandaag uitgegroeid tot een hedendaagse dynamische onderneming, die haar kwaliteitsproducten zowel in het binnenland als over de landsgrenzen heen verdeelt. In 2016 legde Manna voor het vijfde jaar op rij weer sterke groeicijfers neer, nl. 14 %. Het bedrijf staat aan de top van de markt van de spaghettisauzen met of zonder vlees.

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Purchase Officer ben je verantwoordelijk voor de opvolging van inkomende grondstoffen, verpakkingen en andere producten. Je plaatst tijdig bestellingen bij leveranciers en volgt op of alles correct en tijdig wordt geleverd. Indien nodig, neem je contact op met de leveranciers. Je verwerkt alles administratief. Zo ben je verantwoordelijk voor stockbeheer, volg je de contractafnames op, maak je nieuwe leverancierscontracten op en controleer je op prijswijzigingen en kijk je facturen na. Je hebt een centrale positie en werkt nauw samen met collega’s van verschillende interne diensten: Sales, QA, Planning, … Je ondersteunt en rapporteert aan de Purchase Manager.

Profiel: 

• Je behaalde een bachelor of master diploma, bij voorkeur in een bedrijfseconomische richting, bv. Bedrijfsbeheer, Handelswetenschappen, of bent gelijkgesteld door ervaring
• Je hebt een sterke “drive” waardoor je veel initiatief neemt en je komt – indien nodig – assertief uit de hoek
• Je bent in staat om autonoom en gestructureerd te werken, en beschikt over een gezonde dosis probleemoplossend vermogen
• Je bent een nauwkeurig en efficiënt ingesteld iemand die dossiers kan opvolgen van A tot Z
• Je bent collegiaal en back up voor medecollega’s bij hun afwezigheid (vice versa)
• Je hebt goede kennis van Excel (zoals draaitabellen, rapportering, …) en bent administratief sterk aangelegd
• Je bent een doorzetter met een hoge motivatie
• Je kan zelfstandig werken, je hebt een sterke zin voor verantwoordelijkheid en bent flexibel (geen 9-to-5 mentaliteit). Je werkt voltijds
• Je beheerst het Nederlands perfect. Een goede kennis van de Engelse taal is een must. Goede kennis van de Franse taal is een plus.

Arbeidsvoorwaarden: 

Bij Manna Foods vind je alles wat een ambitieus iemand zoekt: uitdagingen, diversiteit binnen de functie, … En dit alles binnen een bedrijf dat volop wil groeien en innoveren. De nauwe samenwerking met de Purchase Manager biedt je interessante leeropportuniteiten. Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen en de nodige ondersteuning om je job performant te kunnen uitoefenen.

Extra informatie: 

We vullen de functie in naargelang de capaciteiten van de kandidaat. De functie kan dus meegroeien met de ontwikkeling van de medewerker. Zo krijg je stelselmatig meer verantwoordelijk, als je dit wil en ook aankan.

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
20 april, 2017 to 30 september, 2017
E-mail sollicitaties: 
info@manna.be
Plaats: 
Schoten
Straat en huisnummer: 
Industrielaan 70
Postcode: 
2900