vacatures.ap.be

Cluster Reservations Coordinator

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Brussels
Provincie van tewerkstelling: 
Vlaams Brabant
Opleiding: 
MC - Hotelmanagement

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Radisson Blu Royal Hotel Brussels
Sector: 
Hospitality

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Is BLU voor jou?
Hou jij van een vol huis? Als je Yes I Can! zegt tegen het Radisson Blu Royal Hotel, Brussel, zijn wij op zoek naar gepassioneerde hotello’s zoals jij!

…..En ben je ook gek van RED?
Een nieuwe hotel filosofie die verbindt met een tijdloze millennial mindset door kunst, muziek en mode. Social media & nieuwe technologiën (app, zelfkiosk) zijn onze wereld.
Onze Reserveringsagents zijn natuurlijke organisators, verkoopgedreven met aandacht voor detail en helemaal afgestemd op behoeften van onze gasten. Ze zijn eerste klas en dragen bij aan de gastervaring door hun unieke persoonlijkheid.

DE ROL
• Het bieden van efficiënte, professionele and gastvriendelijke service aan onze toekomstige gasten, groepen, Tour Operators of bedrijven
• Bijhouden van kamerbeschikbaarheid voor de toekomst op basis van reserveringen en het helpen van forecasts ontwikkelen voor winst en de bezettingsgraad van kamers
• De Reserverings Manager assisteren in het verzekeren dat de bezettingsgraad efficiënt is en tegelijkertijd de winst maximaliseert voor de twee hotels
• Aanpassen aan de behoeften van de twee hotels

Profiel: 

DE PERSOON

• Ervaring in de reserveringsafdeling of Front Office is een pré
• Vermogen om aan te passen aan de 2 verschillende hotels
• Vloeiend nederlands en engels, intermediair frans
• Communicatie skills
• Commerciëel georiënteerd
• Voelt zich thuis met social media & nieuwe technologiën
• Vermogen om te werken met MS Office en ervaring met PMS systemen
• EU-burger of legaal in België om te werken (geldige werkvergunning voor België)

Arbeidsvoorwaarden: 

HET PAKKET
JOU helpen om je volle potentieel te bereiken
De Rezidor Hotel Group heeft een sterke drive om zijn werknemers te ontwikkelen van binnenuit. We hebben als doel jouw beste werkgever te zijn, onder andere door middel van het aanbieden van verschillende instrumenten en je aan te moedigen jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf.
Wij zijn toegewijd om je verder te ontwikkelen als Rezidor medewerker, naar je volle potentieel. Onze focus ligt op jouw persoonlijkheid en zowel continu te leren als specifieke job training.
Onze ontwikkelingsprogramma’s zijn flexibel en geindividualiseerd: gemaakt om je te laten groeien op je eigen snelheid in de beste omgeving. Rezidor’s verscheidenheid aan ontwikkelingsprogramma’s zijn gelinkt om continue groei en ontwikkeling gedurende je hele carriere te stimuleren. Bovendien bieden we trainingen aan voor alle functies in al onze hotels.

Radisson Blu Royal Hotel Brussel biedt je de gelegenheid om in een dynamische omgeving te werken. Bovendien bieden we je een competitief en aantrekkelijk salaris. Naast een vast salaris, zal de kandidaat een op maat gemaakt trainingsprogramma, een verzekering, een open abonnement in Brussel (STIB & SNCB) en gratis maaltijden tijdens werktijden ontvangen.

Klinkt je dat goed in de oren? Zeg dan ‘Yes I Can!’SM

Extra informatie: 

Solliciteer door middel van uw CV en uw motivatiebrief in het Engels te verzenden naar hr.brussels@radissonblu.com .

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
7 juli, 2017 to 15 september, 2017
E-mail sollicitaties: 
hr.brussels@radissonblu.com
Plaats: 
Brussels
Straat en huisnummer: 
Rue du fossé aux Loups 47
Postcode: 
1000