vacatures.ap.be

Career Consultant

Algemene informatie

Plaats van tewerkstelling: 
Antwerpen
Provincie van tewerkstelling: 
Antwerpen
Opleiding: 
GW - Sociaal werk
GW - Toegepaste Psychologie
MC - Communicatiemanagement - Commerciële communicatie
MC - Communicatiemanagement - PR
MC - Office management - Management assistant

Bedrijfsinformatie

Bedrijf: 
Vivaldis Interim
Sector: 
Uitzendsector

Uitgebreide informatie

Omschrijving vacature: 

Als Career Consultant meebouwen aan een succesvol Vivaldis kantoor?

Vivaldis Interim zoekt Career Consultants om hun teams te versterken over heel België.

"Iedereen is CEO van zijn/haar kantoor" - Dit is zo’n typische uitspraak binnen Vivaldis, waarmee bedoelt wordt dat je zelf mee richting kan geven aan het kantoor, samen met je mede-collega’s. De Vivaldis cultuur omschrijven we best als een warme familie, gecombineerd met een tikkeltje ‘just-do-it’ mindset.

Profiel: 

Wat een collega vertelt over deze job:

"Ik werk als career consultant voor Vivaldis. Authenticiteit en zelfstandigheid zit in onze genen. We worden gekenmerkt door een cultuur waarin iedereen sterk betrokken is en waarin “iedereen CEO” is. Ik zorg ervoor dat mensen uitkijken naar de uitdaging die hen te wachten staat bij onze klant. Thank God it’s Monday!

Door een netwerk van goede mensen (uitzendkrachten) uit te bouwen, help ik onze klanten tegen een topsnelheid aan geschikte krachten. Ik zorg dat ik onze klanten écht ken zodat ik aan hun noden en snel evoluerende verwachtingen kan voldoen. Als een klant bijvoorbeeld eens een vraag heeft over de sociale wetgeving, dan weet ik ondertussen hoe en waar ik de nodige input vind. Zo leer ik telkens zelf ook bij.
“Iedereen is hier CEO van zijn/haar kantoor” dus ook ik plan mijn eigen tijd tussen de korte deadlines. Zo kan ik optimaal balanceren tussen uitbouw van de relatie met uitzendkrachten en de commerciële relatie met bestaande of nieuwe klanten. Dankzij mijn gedreven aanpak met personal touch slaag ik daar bijzonder goed in. Daar komen soms wel heel wat telefoontjes bij kijken.
Doordat ik uitdagingen en verbetervoorstellen tijdig op tafel gooi, slagen we erin om binnen mijn team continu sterker te worden. En bovendien: door mezelf uit te dagen, evolueer ikzelf ook.

De collega’s waarderen me erg. Ik ben trots op het feit dat een deel van mijn suggesties nu zelfs ook in andere regionale teams dagdagelijks deel uitmaken van de praktijken. Ik draag dus ook bij tot het succes van mijn regionaal team."

Arbeidsvoorwaarden: 

Marktconform loonpakket + extralegale voordelen

Extra informatie: 

Graag stel ik de job en het bedrijf verder voor via enkele verhalen en filmpje. Je kan hier alles terugvinden: http://ow.ly/nLUA30dyRoE.
Laat je gaan, ontdek en laat ons weten hoe je erover denkt! Wie weet word jij onze nieuwe collega? 

Je mag me natuurlijk ook rechtstreeks een mailtje sturen via ella@connect-hc.com .

Solliciteren

Beschikbaarheid vacature: 
13 juli, 2017 to 13 september, 2017
E-mail sollicitaties: 
ella@connect-hc.com
Plaats: 
Antwerpen
Straat en huisnummer: 
Oude Leeuwenrui 7/11
Postcode: 
2000